3pcs/set Stiklo Pjovimo Diskas Su Slėgio Plokštės Rinkinys Už Marmuro, Keramikos, Plytelių Jade Šlifavimo Diskas 100 Tipas Kampas Malūnėlis

Sandėlyje
€33.32 €11.00

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s106817

Savybės:

*Naudojant deimantų didelio mangano plieno, naujas kietojo litavimo procesas, modernizuotos ašmenys, patogiau, saugų ir ilgą tarnavimo trukmę.

*Aukštos temperatūros atsparus deimantiniai pjovimo geležtės sumažinti vibracijos tiesiau, greičiau gabalai.Tai aštrus ir nebus sag.Viena mašina yra multi-purpose, mažas pjūvis, atspari pjovimui ir dėvėti, atsparus vandeniui.

*Taikymo sritis: sklandžiai pjovimo, chamfering ir šlifavimo stiklo, jade, kristalų, vyno buteliai, keramikos, čerpių ir daugiau.

*Su 1mm-ultra plonas pjauti negadina paviršiaus objektas, šlifavimo jėga yra vienodas, ir lygumo yra geras.Mažas šlifavimo triukšmo, mažiau dulkių, mažiau šiukšlių, pirmos klasės pjovimo!

*Ateina su 2vnt 100-tipo, kampinis šlifuoklis slėgio plokštės, specialiai sukurta 100 kampo šlifavimo, lengva įdiegti ir naudoti, gali atlaikyti reikalavimus sauso/šlapio pjovimo ir ilgai nuolat pjovimo.

Techniniai duomenys:

*Produkto Pavadinimas: Šlifavimo Rato Rinkinys

*Pjovimo Diskas Spalva: Žalia

*Medžiaga: Deimantas didelis mangano plieno

*Skersmuo: 100mm/3.93 colių

*Pagimdė: apytiksl. 20mm

*Storis: 1mm

*Tinka: 100 Tipas Kampas Malūnėlis

*Kiekis: 3pcs

Pakuotės Turinys:

1 x Stiklo Pjaustymo Diskas

2 x Kampinis Šlifuoklis Slėgio Plokštės

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Specifikacijos Aprašymai
Skaičius, Vnt: 1 vnt
Ašmenų Medžiaga: Deimantas
Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris: Stiklo Pjovimo Diskas
Disko Tipas: Diskinių Pjūklų
Prekės Pavadinimas: DAZZLEEX
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų