Pažangi Tuya APP", "BT", " Vandens Laikmatis Lietaus Atidėti Programuojama Laistymo Laikmatis su Automatinis ir Rankinis Laistymo Stebulės Reikia

Sandėlyje
€53.23 €31.94

Žymos: vandens laikmatis

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s18583

Su šiuo programuojama laistymo laikmatis, ne daugiau šlapias veja ar negyvų augalų sodo, dėl savo užmaršumo.Suderinama su Alexa , Google Namų balsu, bet reikia būti naudojama Vartų pusę.

Lengvai pridėti drėkinimo arba aprasojęs mažiems vejų ir sodo srityse, terasos ir vazoninių augalų, naudojant jūsų žarna maišytuvai.

Savybės:

1. Nuotolinis valdymas ir Pažangios Laistymo: Vandens žarna laikmatis dizainas su "BT", 5.0, lengva ir patogu planavimas per app per svyruoja 49.2 pėdų(be trukdyti); pažangios žarna laikmatis leidžia laistymo dėl minutes, valandas, konkrečiomis savaitės dienomis; išlaikyti jūsų laistymo laiko nustatymo, net ir tada, kai signalas eina žemyn, nereikia iš naujo nustatyti savo grafikus

2. Daugiafunkcinis su 3 Režimai: Auto, rankinis laistymo ir lietaus atidėti rodoma SmartLife App.Lietaus uždelsimo funkciją, galite atidėti laistymo už 24h, 48h, ar 72h dėl lietaus; tuo Tarpu rankinis laistymo funkcija s h i f t iš automatinio į rankinį laistymo per app arba paspaudus mygtuką netrikdant suplanuotą grafiką; Tinka delnų, daržovių sode ir vazoninių gėlių.

3. BT Vartai Stebulės Reikia, kad būtų Patogiau: Tai BT vandens laikmatis yra suprojektuoti su "BT", "protokolo dėl vieno-pridėti prietaisus į SmartLife App" išmaniojo telefono BT įjungtas.Dar svarbiau, tai BT vartai turi būti pridėta daugiau stabilus belaidžio nuotolinio valdymo ir drėkinimo istorija Tuya App.Išmaniųjų telefonų " BT " yra tik matomas, kaip jungiamieji įtaisai ir veiklos anksto nustatyti laikmačius, ne daugiau, kitos įvairios pažangios kontrolės.

4. Atnaujintas nepralaidi vandeniui Dizainas: jungtys, protingas purkštuvų laikmatis yra pagamintas iš 30% sustiprinto nailono medžiagos, kuri gali atlaikyti vandens slėgį 2.9 vsi ir iki 116 psi su IP55 vandeniui standartas pasiektas.Tai puikus lauko vandens laikmatis lašelinė drėkinimo, vandens purkštuvų, žarnos, kranai ar lietaus statinės.

5. Paprasta įdiegti ir Naudoti: nereikia įrankių, tiesiog įstatykite laikmatis ant bakstelėkite/maišytuvai ir prijunkite žarną prisirišimą prie vyrų snap-on jungtis, štai ir viskas!Maišytuvai laikmatis su 2 1,5 V AA baterijos(neįtraukta) gali veikti iki 6 mėnesių, taupyti vandenį ir energiją tikrąja prasme.

6. Suderinama su Alexa , Google Namų balsu, bet reikia būti naudojama Vartų pusę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nailonas

Vandens vožtuvas: ES ir JAV tipas (pasirinktinai)

BT: parama BT 5.0 arba naujesnė

Baterijos: 2 x AA baterijos (neįtraukta)

Diapazonai: 50ft be trukdžių

Slėgis veikimo ribos: 2.9-116 psi

Temperatūros veikimo ribos: 40.1℉-113℉(4.5°C-45°C)

Atsparus vandeniui: IP55

Prekės Dydis: 113.5 * 112 * 46.9 mm / 4.47 * 4.41 * 1.85 į

Prekės Svoris: 370 g / 13.05 unciją

Pakuotės Dydis: 137 * 120 * 52mm / 5.39 * 4.72 * 2.05 į

Pakuotės Svoris: 450g / 15.87 unciją

Pakavimo Sąrašas:

1 * Vandens Laikmatis

1 * Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

Specifikacijos Aprašymai
Prašymas: Kita
Prekės Pavadinimas: KKMOON
Modelio Numeris: -
Kilmės: Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų