Teleskopas už Medžioklės Sportas, Kempingas, Kelionės Gelbėjimo Patrulių Paieškos CS-1Pro TD210 Terminio Vaizdo Kamera, HD Naktinio Matymo Infraraudonųjų spindulių

Sandėlyje
€690.03 €683.13

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s498915

Šiluminė Kamera HD Naktinio Matymo Infraraudonųjų spindulių Teleskopas, Skirtas Medžioti Lauko Nešiojamą Stebėjimo Detektorius Patrol WiFi Vandeniui Terminio Vaizdavimo Produktą Įdiegti:

CS serijos Terminio Vaizdo kameros yra HD vaizdo naktinio matymo Monokuliariniai su 720 x 540 Raiškos(CS-Pro1) arba HD1280*960 Rezoliucija(CS-3+/CS4).

Jis palaiko funkcijų stebėjimas, aukščiausia temperatūra taikinio sekimas, atstumų matavimas,Lazerio Nustatymo,Wi-Fi hotspot, Paramos APP foto ir vaizdo įrašymo ir perdavimo ir kt.

Įmontuota aukšto jautrumo šilumos detektorius suteikia jums aiškų vaizdą net ir visiškoje tamsoje.

Į monokuliariniai daugiausia taikomas scenarijus, pvz., patruliuoti, teisėsaugos, paieškos ir gelbėjimo, kovos su narkotikais, antismuggling, baudžiamosios strigimo, žygiai, kelionės ir medžioklės ir kt.

Produkto Savybės:

* Ar naujas aukšto jautrumo, žemo dažnio neaušinamas židinio plokštumos detektorius, su daugiau svarbių vaizdo kokybei.

* Kurie yra mažo dydžio,, ilgalaikis stebėjimas yra lengviau.

* Ar paramos WIFI vaizdo perdavimo funkcija, mobile APP " realaus laiko naršyti, filmavimo, fotografavimo, atkūrimo ir kiti darbai.

* Ar Built-in 32G atminties kortele, palaiko vaizdo kameros ir vaizdo įrašų funkcijos.

* Ar IP66 apsaugos lygis, 1 metro lašas pasipriešinimo.

* Ar tipo C įkrovimo sąsają, paramos 9V greito įkrovimo.

TD Delphinus Serijos atlikite dizainas tradicinės optinės įrangos.Tai nedidelis, lengvas , paprastas valdymas, ir įvairiapusės pritaikymo scenarijus infraraudonųjų spindulių nešiojamą terminio vaizdo monokuliariniai.

TD Šilumos taikymo sritis turi aiškių vaizdų ir patogiai stebėjimo, tinka vidutinio nuotolio ir artimojo stebėjimo, Tai yra idealus įranga, lauko naktinio matymo.Aukšto ekonomiškas taikymo Sritį, Už Kiekvieną "internet Explorer" Handheld Terminio Vaizdo Monokuliariniai Terminio Vaizdo Sritį TD210

Specifikacijos Aprašymai
Rezoliucija: 1280*960
Kilmės: Žemyninė Kinija
Tipas: Elektros Įrankių Dalys, Built-in baterijos
Modelis: CS-1Pro/ TD210 /CS-4/ CS-3 25mm

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų