Automobilių Sėdynės Padengti Kvėpuojantis Padas Kilimėlis Namų Poliesterio Audinio Kėdės Pagalvėlės Sėdynės Apima Keturis Sezonus Anti-Slip Mat Komfortą R2LC

Sandėlyje
€10.89 €8.39

Kategorijos: Interjero Priedai
Prekės kodas: # s57979

Automobilių Sėdynės Padengti Kvėpuojantis Padas Kilimėlis Namų Poliesterio Audinio Kėdės Pagalvėlės Sėdynės Apima Keturis Sezonus Anti-Slip Mat Komfortą R2LC

Savybės:

Dėmių Atsparių: Šių sėdynių užvalkalai yra puikus savo naujų automobilių, arba net naujų automobilių.Jie suteikia visiškai sėdynių apsaugos nuo išsiliejimo ir dėmes transporto priemonės viduje.

Stilingas Dizainas: Atnaujinti savo automobilį ir pasukti galvas.Pridėti pop spalvos jūsų interjeras tai, sėdynės dangtelis su stilinga dviejų atspalvių priekyje.

Pralaidžios orui Medžiagos: Specialiai atrinktų maksimalų komfortą metu kasdien važinėti.Mes naudojame specialiai atrinkti lengvas poliesterio mišinys batviršio medžiaga teikti aukšto lygio ventiliacija.

Lengvas Montavimas: geriausios investicijos jūsų naują automobilį, taip pat greičiausias!Sekite diegimo vadovas padengti savo priekinės sėdynės ir suolai prieš baigdami viskas su atrama galvai apima.

Universalus Pritaikomumas: Mūsų universalus sėdynių užvalkalai yra suprojektuoti, kad tilptų dauguma transporto priemonių, įskaitant lengvųjų automobilių, sunkvežimių ir Suv.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Audinys

Dydis:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Spalva:Raudona/Mėlyna/Žalia/Juoda

Tipas:2-piece set/4-piece set/9-piece set

Komplektą Sudaro:

1 Rinkinys Sėdynės Padengti

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Specifikacijos Aprašymai
Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
Medžiagos Tipas: MEDVILNĖS
Kilmės: Žemyninė Kinija
CN: Kinija
Nustatyti Gabalas: 2
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų